[INNEHOLDER SPONSEDE PRODUKTER]

Søndag, en dag for å ta det helt med ro, puste med magen, lade opp for en ny uke og samle tankene fra den forrige. Vi nærmer oss desember og jeg kjenner julen snike seg innpå. I dag er det faktisk under en måned til julaften! På menyen i dag står eksamenslesing og disse godbitene som energibomber. Disse fudgekulene er daddelfrie, noe jeg vet mange har etterspurt, og utrolig enkle å lage. De blandes veldig enkelt sammen for hånd og du trenger kun fire enkle ingredienser. Oppskriften gir ca 18-20 små sjokolade fudgekuler, og tar deg ca 10 min å lage. Perfekt liten snacks, HVER DAG!

Fudge:
100 g kakaopulver
70 g kokosolje
20 g sukrinmelis
80 g agave sirup

Trekk:
80 g Stevia sjokolade (smelt i vannbad over en kjele, eller på medium varme i mikro)
30 g agave sirup
20 g kokosolje 

Fremgangsmåte:

  1. Bland innholdet til fudgen sammen til en tykk, klissete, fast blanding. Hold igjen litt av kokosoljen, kan være du ikke trenger alt.
  2. Sett så gjerne i kjøleskap 5-10 minutter for en fastere konsistens å jobbe med.
  3. Smelt sjokoladen og bland sammen ingrediensene til sjokoladetrekket til en helt jevn og flytende blanding
  4. Form ca 1 ss store kuler av fudgen
  5. Dypp kulene i sjokoladeblandingen, plasser de på et bakepapirkledd fat, strø over litt revet sjokolade
  6. Sett i kjøleskapet i ca en time eller til sjokoladetrekket er hardnet

Ingrediensene til disse samt produkter til andre oppskrifter på bloggen får du hos min samarbeidsparter Kinsarvik Naturkost.

Tagg meg gjerne på instagram om du prøver deg på noen av oppskriftene mine <3 @bettinakojan