Ny dag, nytt egg!

Enkle oppskrifter og tips til raske måltider er noe vi alle setter pris på i en travel hverdag. Vi skal rekke å spise fire, fem kanskje seks måltider om dagen, som også må lages eller i det minste komme fra et sted, samtidig som vi skal jobbe, trene, studere og leve. Jeg har et sterkt ønske og håp om å kunne bidra til å forenkle noen måltider og forhåpentligvis gi dere noen tips som gjør at et sunt kosthold er enklere og mer overkommelig i en slik hverdag. Som nevnt tidligere finnes det utallige mange måter å lage egg på, og de fleste er super raske og krever ingen oppvask. Det kan vi like, som denne, bakt egg i ovn. Gjort på 1-2-3!

Fremgangsmåte:

  1. Sett på ovnen på 200 grader
  2. Finn frem en ildfast form (eller invester i tallerken som tåler varme, mitt er fra merket RAW)
  3. Smør inn formen din med litt olje av eget valg
  4. Ha i litt enkelt fyll, en god neve spinat og delte cherrytomater
  5. Knekk 3 egg over fyllet og strø over salt og pepper
  6. Sett i ovnen i 8-12 minutter, eller til eggehviten har satt seg og plommen fremdeles er rennende

Voila! Enkelt, raskt og ingen oppvask. Håper det smaker, og tagg meg gjerne på instagram om dere prøver noen av mine tips og triks eller oppskrifter – @bettinakojan <3