[Inneholder sponsede lenker]

God nytt år!

Håper nyttårsaften var fantastisk og romjulen bød på god mat, hygge og kjærlighet. Julen er for meg en tid for å senke skuldrene og kose meg litt ekstra med mine nære og kjære, men sunne søtsaker er å foretrekke fremfor sukker. Så her har det gått i alt fra hjemmelaget marsipan, sjokolade og pannekaker i fleng. Denne varianten jeg vil dele med dere i dag er også eggfri til en forandring, noe som gjør disse veldig fine for de med eggallergi samt de er veganske. Og som vanlig liker jeg det enkelt, og denne oppskriften er både enkel å forberede med få ingredienser og rask å tilberede da pannekakene trenger veldig kort steketid før de er klare. Med et hint av ingefær og kanel er disse gode som de er alene eller med noe god topping om du ønsker.

Du trenger:

(Ca 10 små lapper)

100 g bokhvetemel

40 g sukrin gold

150 g mandelmelk

15 g kokosolje

2 ts ingefær

2 ts kanel

1 ts natron

Fremgangsmåte:

  1. Ha alle ingrediensene i en bolle.
  2. Bland sammen med en god visp til røren blir helt glatt.
  3. Varm opp en stekepanne til medium varme med en ss kokosolje.
  4. Ca 2 ss røre per pannekake, så du får 3 små lapper i stekepannen.
  5. Når overflaten bobler snur du pannekaken og gir de et par raske sekunder på andre siden og de er ferdig.
  6. Server med varme epler kokt i sukrin gold, honning og friske bær.

NYT!