[Inneholder sponsede lenker]

God tredje søndag i advent <3

I dag var det både julaften og bursdag i ett her hjemme. Jeg har vært så utrolig heldig å fått beste Kinsarvik som samarbeidspartner. Så i dag var gleden stor da jeg åpnet en 12kg (!!) tung pakke jeg hentet på posten i går kveld. Postkontoret er et lite stykke unna meg og pakken var noe uhåndterlig å bære, så det ble en 1,5 km kamp, men jeg har aldri klagd over en bonus treningsøkt jeg og gleden var så stor at denne må jeg lage et eget innlegg om senere. Siden første agenda denne søndagsmorgenen var søndagsfrokost, og jeg liker å slå på stortromma når jeg først kan, så ble matcha pannekaker med bokhvetemel første oppskrift ut av garantert MANGE!

Du trenger:

(For 2 sultne eller 4 småspiste)

3 egg

2 dl mandelmelk

90 g bokhvetemel

10 g matchapulver

2 ss kokosolje

2 ss sukrin gold

1 ts kanel

1 ts kardemomme

1 ts vaniljepulver/vaniljesråper

1 ts natron

Fremgangsmåte:

  1. Skill eggene og stivpisk 3 eggehviter med 1 ss sukrin gold.
  2. Ha så alt det tørre i en annen bolle og bland sammen.
  3. Hell i melken til røren blir jevn og ha så i kokosoljen og bland godt.
  4. Tilsett litt og litt av den stivpiskede eggehviten i røren slik at du beholder fluffen. Se til at du får meg deg alt.
  5. Forvarm stekepannen og ha den på medium varme.
  6. Bruk ca 2 ss røre per pannekake, snu så fort det kommer bobler på oversiden av pannekaken.

Server med nøttesmør, ferske bær og frukt og husk å NYT! Jeg har nettopp mottatt mandelsmør og cashewsmør fra Kinsarvik, og jeg som den peanøttsmørelskeren jeg er har fått nye nøttesmørfavoritter. Peanøttsmør kan bare vike unna! Spesielt cashewsmør med kokte blåbær var helt nydelig, og mandelsmør med ferske bringebær var heller ikke å forakte. Smaken på disse matchapannekakene var helt fantastiske, de ble både saftige og fluffy og veldig enkle å lage. Siden de var så fluffy og fulle av luft stenges de utrolig fort og trengte ikke mange sekundene på hver side. DET kan vi like. Som jeg gleder meg til å gå løs på resten av produktene fra Kinsarvik. Det var blandt annet forskjellige typer mel, som bokhvete, spelt og mandel, økologiske, melk og sukkerfri sjokolade, økologisk kaffe, masse forskjellige superfoodpulver og til og med tannbørster fra Humble, som er nedbrytbare og lagd av bambus. Mildt sagt lykkerus over alle de fantastiske produktene og et samarbeid jeg gleder meg stort til, og ikke minst er utrolig stolt over!

Håper dere nyter søndagen videre, og dere det er en uke til jul!