Om du er en sjokoladeelsker slik som meg som mener sjokolade passer hver dag, til alt i alle mulige varianter, da har du kommet til rett plass og desidert til rett oppskrift. En sjokolademousse som tar deg 15 minutter å lage, inneholder bare fire ingredienser og er sukkerfri, laktosefri, glutenfri og helt fri for meieriprodukter. Ja, den finner du her den. Prøv den, nyt den, og lag gjerne dobbelt opp når du er i gang, for her kan det fort gå unna!

Du trenger:

(2 porsjoner)

1 boks avkjølt fullfett kokosmelk

80 g sukkerfri og melkefri mørk sjokolade, gjerne 70-80%

20 g sukrinmelis

20 g mørk økologisk kakao

Fremgangsmåte:

  1. Pisk kokosmelk og sukrinmelis til en fluffy krem, litt avhengig av kokosmelka, ca 5-10 min jobbing
  2. Tilsett kakaopulver og pisk dette inn et lite minutt
  3. Smelt sjokoladen og hell i kremen mens du pisker. 1-2 min til du får igjen den fine, fluffy krem konsistensen.
  4. Hell sjokoladekremen over i 2 passe store glass
  5. Sett i kjøleskap i minst en time
  6. NYT!

Følg meg på instagram og tagg meg gjerne når du prøver en av mine oppskrifter @bettinakojan