Overnight oats, en gave for oss som står opp før hanen fiser eller dere som vil rett og slett slumre klokka en gang ekstra og all spart tid er en vinst. Uansett hvordan morgenen ser ut er det lite som slår det at frokosten er klar. For hvor digg er det ikke å våkne til klar frokost? Overnight oats eller kjøleskapgrøt er så enkelt å lage, raskt å kaste sammen og digg, ikke minst. Få ingredienser og du trenger verken kjele eller ta oppvasken etter du har lagd denne. Det er så enkelt at jeg tør påstå det hele er gjort på 1,2,3.

Du trenger:

(1 porsjon)

50 g havregryn

20 g karamell proteinpulver

1 ss sukrin gold

1 ts kanel

2 dl mandelmelk

Fremgangsmåte:

  1. Ha alle ingrediensene i en shaker
  2. Shake godt
  3. Sett shaken i kjøleskapet over natten og voila, du har overnight oats i morgen

Topp med bær, nøtter og frukt eller hva du måtte ønske. Jeg har toppet min her med syltetøy gjort på frosne bær jeg har kokt i kjele, tilsatt et par ss ciafrø og 1 ss sukrin gold og latt det stå i kjøleskapet et par timer til det binder seg og blir en konsistens lignende gelè og syltetøy. VELDIG godt og anbefales på det sterkeste. Oppskrift på denne kommer senere. Ja, så så enkelt er det altså, det er virkelig overnight oats  på 1,2,3.

Håper det smaker!