Ja, dette er kanskje ikke for alle, men jeg anbefaler dere som nå snart rynker på nesa og slenger ut geipen om å gi det et forsøk, for hvor enkelt er ikke det gourmetmåltider her? Det tar deg toppen 5 minutter å slenge sammen og er sunt som dagen er lang! Og veldig, veldig godt, spør du meg.

Jeg gir deg, Tartar! Jepp, alt er rått. Rått kjøtt og rå eggeplomme, og det er fantastisk! (Herregud, hvor blei det av banankaka liksom?) Det kommer kaker her og, men gjør meg en tjeneste og prøv det!


Du trenger:

Karbonadedeig

Egg (plomma)

Brød

Grønnkål/salat

Rødløk

Rødbeter

Sylteagurk

Salt og pepper


Hvordan? Fryktelig enkelt, en skive godt brød med litt grønnkål, en god porsjon karbonadedeig, jeg bruker ca 75-80 g per skive. Grovhakk løk, rødbeter og sylteagurk og ha på toppen. Strø over litt salt og pepper på kreasjonen. Skill eggehvite fra plomma og behold plomma i eggeglass eller i skallet sitt som jeg  har gjort her. Når du er klar til å spise har du plomma over tartaren, enten hel eller stikker hull på den i beholderen den er i å blander den litt så den blir glattere å helle over.

Håper dere gir tartar et forsøk og at det faller i smak, og at det faller i smak med mer variasjon på bloggen og ikke bare bakverk. Ha en fantastisk fin fredag alle sammen <3