Dette med å komme i gang igjen med å blogge er nesten preget av prestasjonsangst for meg, jeg vil være forberedt når jeg skal ta opp bloggen, og jeg vil gi alle dere noe bra og jeg vil holde det oppe. Jeg ser det er regelmessig daglig trafikk her selv uten innlegg, jeg savner å blogge, tro det eller ei. Denne gangen blir det annerledes, jeg skal først og fremst ikke sette et så stort press på meg selv, det skal bli mer casual og hverdagspreget og passe mer inn i min hverdag.  For den har blitt hektisk, men det er akkurat en perfekt grunn til å produsere enda mer av enkle, sunne og raske løsninger som passer til alle.

Første tilskuddet ut av mange, en Power Bowl. Hvorfor Power Bowl? Fordi 1. den er i en bolle, 2. den inneholder et hav av sunne og viktige næringsstoffer og 3. fordi det er gøy å spise mat ut av en bolle, det ser jo fint ut i tillegg.


Nå kan du bruke hva du enn ønsker i en bolle, men i min brukte jeg:

Grønnkål

Cherrytomater

Reddik

Paprika

Blåbær

Sjampinjong

Egg

Cashewnøtter


Fremgangsmåte:

Ha grønnkålen i bunn, nesten helt opp til kanten av bollen for å få de andre ingrediensene helt opp. Kutt opp grønnsakene og begynn i ytterkant og dander deg veien rundt, ha cashewnøttene i midten. For å få den ultimate Power Bowls kan du gjerne ha quinoa eller bulgur i bollen, så har du dekt alle tre makronæringsstoffene samtidig som du får masse gode vitaminer og mineraler fra de forskjellige grønnsakene og blåbærene. Min mangler nemlig karbohydrat, men detter også opp til hver enkelt. Her er det bare fantasien som setter en stopper, og det vil komme flere forslag til disse bollene fremover.

God mandag alle sammen!