Disse små skapelsene er en perfekt kilde til rask energi og fikk derfor navnet «Powerballs» Spør du meg er de like perfekte både før og etter trening som en liten snack mellom to måltider eller i farta. Og de krever bare 3 ingredienser!


Du trenger:

70g peanøttsmør

40 g kokosmasse

2 ss agave nektar

15 g valnøtter (kan sløyfes, men er en enkel og god kilde til omega 3)


Fremgangsmåte:

Bland peanøttsmør, agave nektar og kokosmasse sammen til du får en fast masse du kan jobbe med. Ønsker du valnøtter eller andre nøtter fin hakker du disse og blander inn i massen. JEg fikk 6 kuler av dette så del opp blandingen i 6 like store deler og form til kuler i hendene. Det er litt klissete så sett de inn i kjøleskapet i 10-15 minutter og rull igjen. Da er massen mindre klissete og du får en glattere overflate på kulene. Rull de så i kokosmasse eller smelt mørk sjokolade og rull de i. Sett de tilbake i kjøleskapet il de stivner helt, og sjokoladen har blitt hard igjen. Disse ble en favoritt hos meg med en gang og da er lykken stor når de er så enkle å lage. Disse MÅ dere bare prøve!