God søndagsmorgen!

Her kommer et lite enkelt tips til en fin frokost som du kan gjøre klar i kveld. Denne gjør seg selv og er klar til i morgen. Chiafrø er rike på proteiner, en god kilde til sunne fettkilder som omega-3, er anti-inflammatorisk og inneholder 10 gram fiber i 2 ss. Høres ikke dette ut som en god start på dagen?


Du trenger:

2 ss chiafrø

1 dl melk av valg, jeg har brukt mandelmelk

topping:

kiwi

kokosflak

valnøtter

blåbær


Finn en liten skål, ha i chiafrø og melk og rør rundt. Sett i kjøleskapet i minst to timer for at frøene skal suge til seg vesken og få en puddinglignende konsistens. Chiafrø har lang holdbarhet så ikke vær redd for at en står lenger enn dette, jeg bruker å la den stå over natten. Når du skal spise den legger du bare på ønsket topping, det er helt opp til egen smak og alt funker. Selv liker jeg å få inn fett i frokosten så både nøtter og kokos går det mye av her. Prøv deg frem, håper det faller i smak.