God søndag alle sammen. Håper dere har hatt en fantastisk helg så langt, tenkte dele en super enkel oppskrift med dere før jeg løper bort på Gym Ila og kjører dagens økt der i dag.

Banankaken er vel den oppskriften jeg ser går mest igjen, og derfor den jeg liker å endre litt på for å gjøre den enda bedre. Bananer er jo så fantastisk å bake med også, så her kommer en saftigere versjon av banankaken, og mulig hakket bedre enn versjon 1.0.

Processed with VSCO with a6 preset


Du trenger:

4 egg

2 modne bananer

150 g havremel

40 g vaniljeprotein

2 ss kesam mager

2 ss sukrin gold (her på tilbud)

1 ts bakepulver

1 ts kanel


Processed with VSCO with a6 preset

Mos bananen med en gaffel i en bolle, tilsett egg og kesam, rør sammen. Tilsett så det tørre og bland godt sammen. Litt klumper gjør ingenting, det gir bare biter i kaken. Ha røren over i en form, stekes på forvarmet ovn på 200 grader i 25-30 minutter. La den kjøles litt ned før du tar den ut av formen så den ikke henger igjen. Denne versjonen er en saftigere og derfor litt mer «klissete» variant så den trenger ikke å gjennomstekes, men litt tålmodighet før den taes ut av en form. Håper den faller like mye i smak som den forrige. Den er nydelig med et tykt lag av dette sukkerfrie sjokoladepålegget her, anbefales på det sterkeste og det kan også brukes til topping på muffins eller pannekaker.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Ha en fin søndag, nyt været og kanskje denne kaken?