God fredag alle sammen

En enkel, men søt og god liten sak. Denne metter lenge til tross dens lille størrelse og er en av mine frokostfavoritter. Jeg begynner dagen med mye fett fordi det gjør nettopp dette, den holder meg mett lenge og gir meg rikelig med energi på morgenen.

Processed with VSCO with a6 preset


Du trenger

80 g fullfett kokosmelk

30 g proteinpulver (belgisk sjokolade, dagens favoritt uten tvil, finner du her)

1 ss sukrinmelis

1 ts mørk kakao


Processed with VSCO with a6 preset

Rør sammen alle ingrediensene til du får en fin, jevn og kremete konsistens. Noen proteinpulver, som kasein, blir ekstra kremete og fluffy, men det er ingen som måler seg når det kommer til smak med denne i mine øyne. Og jeg har prøvd en hel del forskjellige varianter når det kommer til sjokoladeprotein. Elsker sjokolade, kanskje litt for mye om det er mulig. Topp med friske bær, litt sukrin gold eller havsalt dersom du er salt vs søtt typen. Perfekt som frokost eller dersom søt suget tikker inn.

Processed with VSCO with a6 preset

Ha en fantastisk fredag, og god helg <3

 

/sponsede lenker