God fredag!

Muffins er blitt min greie føler jeg, det er jo både raskt å lage og enkelt å ta med, samtidig som de er sunne. Jeg får ikke nok, og håper ikke dere gjør det heller. Disse lagde jeg som et av mine bidrag til 17. mai frokosten og de falt absolutt i smak. For joda, de kan spises til frokost og disse, de er jo sunne!

Processed with VSCO with a6 preset


Du trenger:

Muffins
(6-8 stk)

2 egg

2 dl melk

30 g kokosmel

30 g vaniljeproteinpulver

2 ss sukrin gold

1 ts bakepulver

1 ts kanel

 

Topping

Philadelphia ost

Sukrinmelis

Stevia dråper med vanilje/kokos smak


Processed with VSCO with a6 preset

Bland alle ingrediensene sammen, her bruker jeg kun en bolle og en skje da røren blir ganske tykk pga kokosmelet, og det skal den bli. Fordel så den ferdige blandingen i muffinsformer, ca 2/3 opp, og stek midt i ovnen på 180 grader i ca 15 minutter. La de kjøles ned før du tar på toppingen.

I toppingen til denne oppskriften har jeg brukt 2 store ss philadelphia ost 11% og 2 ss sukrinmelis. Dette røres sammen til en tykk masse, smak gjerne til med stevia. Om du har tid (dvs tålmodighet) så sett toppingen gjerne i kjølekapet til den blir litt stivere i konsistensen før du har den på muffinsene. Pynt med feks. friske jordbær og revet kokos.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Makronæringsstoffer:
Per muffins uten topping (8 stk)
Kalorier: 52
Karbohydrater: 1,6 g
Fett: 2,2 g
Proteiner: 6,7 g

Ha en fin helg!

 

 

/Sponsede lenker