It’s not all about them desserts and sweets, a girl has to eat too

Jeg var tidligere hekta på burgere, ikke bare er det godt, men også så enkelt å lage hjemme. Nå har jeg blitt hekta på pizza og i dag vil jeg dele en veldig enkel, god og sunn pizza med dere. Bunnen er tynn, crispy og hele pizzaen med fyll har i underkant av 500 kalorier. Selvfølgelig kommer dette ann på hva dere velger å toppe den med, men her får dere min vri på pizzatopping. Denne var helt perfekt i mine øyne, og ikke for mye ost.

IMG_3066


Du trenger (til en person, sharing is not always an option):

Pizzabunn 

40 g halvremel

20 g mandelmel

1 egg

1 eggehvite

1 klype fiberhusk

1 klype salt

ønsket krydder

 

Pizzafyll

Tomatpurè

Serrano skinke

Philadelpia ost light (11%)

Cherry tomater

Oregano

Spinat


Bland alle ingrediensene til pizzabunnen sammen til du får en deig, glatt ut på et bakepapir, legg over på rist og forstek i forvarmet ovn på 180 grader i 10 minutter. Ta risten ut av ovnen, bunnen skal nå være lys og stivnet, og legg på fyllet. Under ser dere steg for steg hvordan jeg gjorde det, dette er selvfølgelig valgfritt, men jeg må si at den ble helt fantastisk og jeg kommer til å lage den akkurat slik flere ganger. Når toppingen er lagt på (unntatt spinaten) setter du pizzaen igjen inn i ovnen og stekes i 15 nye minutter. Pizzaen nytes øyeblikkelig, som noe annet er mulig.

img_3068img_3069

I denne pizzaen er macrosene som følger:

Kalorier: 470
Karbohydrater: 30 g
Fett: 20 g
Proteiner: 35 g

Håper det smaker og at dere setter pris på litt andre oppskrifter enn bare søtsaker her også.

IMG_3067