Jeg gir blogging et nytt forsøk, denne gang med et håp om å faktisk kunne holde den oppe og blogge med gjevne mellomrom.

Selvfølgelig vil trening være i sentrum da dette er min jobb, livsstil og største lidenskap, men det vil også bli rom for annet som opptar det daglige livet.

Det blir MYE mat her da dette er en lidenskap jeg har og noe jeg vet mange er veldig usikre på og ønsker å kunne mer om. Jeg vil dele tips om en helt enkel hverdagsmiddag og sunn snacks til helgen. Jeg er veldig  opptat av at mat skal være sunt og enkelt. Det skal gå raskt å lage og ikke inneholde så altfor mange ingredienser. Alle skal kunne kokkelere litt på kjøkkenet.

Etter to år som Personlig trener har jeg forstått, fra mine kunder, at treningen er ikke det som er mest utfordrende, men hva de skal spise. Hva de skal spise for å oppnå best resultater i samkjør med treningen og for å finne denne gylne middelveien som heter en sunn livsstil. Så, jeg håper at min blogg, med et innblikk i hva jeg anser som et sunt kosthold, vil inspirere andre til å finne sin gylne middelvei og se at sunn mat ER god mat og ikke trenger være kjedelig.

Håper du finner noe du liker!

bett